[ad_1]
شما مجاز به مشاهده این صفحه نیستید مگر اینکه دلیل معتبری برای استفاده از آن داشته باشید. . . . . .
مواد لازم برای تهیه خمیر کروسان:
گرد گندم: دو و نیم پیمانه
گنگ پودر: ۲ و نیم قاشق چایخوری
نمک: نصف چایخوری
هره: ۱۲۵ گرم
هامه: یک پیمانه
مواد لازم برای داخل کروسان:
هله مرغ: ۵ عدد
یمینی: ۱ عدد
زاز خرد شده: یک عدد
یجویج: یک عدد
لفل دلمهای: یک عدد
نعنا خشک، پودر سیر، پاپریکا، نمک و فلفل: به مقدار لازم
یری: ۲ قاشق غذاخوری
هره: به مقدار کم
زرده تخم مرغ: ۲ عدد
زرز تهیه و دستور پخت:
۱. در یک ظرف آرد ، بیکینگ پودر و نمک را الک کرده و با هم ترکیب کنید. هره را اضافه کرده و با استفاده از نوک انگشتان مواد را هم ورز دهید تا مخلوطی از خرده نان شود و قطعات بزرگ کره نمانده ه. را به مواد اضافه کرده و با دست ورز خام دهید تا خمیر نرم و مناسبی به دست آید. روی خمیر را پوشانده و ۱۵ دقیقه استراحت کند.
۲. برای تهیه مواد داخل کروسان، در یک بهابه کره را ذوب کنید. یمینی و هویج را تفت دهید کا کمی پخته شوند. . . . . . سپس جعفری را اضافه کرده و بزم بزنید. شعله را خاموش کنید.
۳. ر را با ۱۸۰ درجه سانتیگراد روشن کنید. ر روی یک سینی فر کاغذ مومی گذاشته و کمی روغن بپاشید.
۴. زد از حفظ؛ .میر را بر روی یک سطح فاف آردی قرار داده و کمی ورز دهید. سپس به دو مم توپ شکل تقسیم کنید. . . .. . یتا میتوان بها به ۸ قسمت تقسیم کرد.
۵. . . . . حر حدود ۲ میلیمتر میشود.
۶. مقداری از مواد را در انتهای خمیر قرار داده و ن را ا نوک مثلث رول نند. سپس گوشه راست و ر ما کمی خم کنید.
۷. .روسانها را بر روی سینی فر قرار داده و روی تخن تخممرغ همزده مالیده و کنجد بپاشید.
۸. اینی را در فر قرار داده و ۲۰ الی ۲۵ دقیقه بپزید ا رنگ آن طلایی شود.
از: ایرنا
[ad_2]