themicbanner

طرز تهیه زرشک پلو با مرغ پرتقالی; من همیشه عاشقم

[ad_1]

مجله دیجی کالا – مریم ابراهیمی: زرشک پلو با مرغ نقش مهمی در فرهنگ آشپزی ایرانی دارد. غذای محبوبی که امضای هر سرآشپز ایرانی است و نمونه کاملی برای معرفی زعفران، زرشک و برنج ایرانی به دنیاست. در این قسمت می خواهیم طرز تهیه زرشک پلو با مرغ خوشمزه را به شما آموزش دهیم.

پیشنهاد می‌کنیم بخوانید: دوربین مدار بسته و عشق – چگونه آنها یکسان هستند

برای تهیه زرشک پلو مرغ با سینه، فیله یا پای مرغ بنا به ذائقه می توان استفاده کرد. سس مرغ در این غذا بسیار مهم است و باید غلیظ و خوش طعم باشد و با مرغ یا جداگانه سرو شود. زرشک پلو را با برنج ایرانی و زعفران بیشتری نیز تهیه می کنند و برای اینکه برنج خوب رشد کند باید آبکش کرد.

طرز تهیه این غذای خوشمزه بسیار ساده است و با نکاتی که به شما آموزش می دهیم می توانید آن را خوشمزه و شیک تهیه کنید و دل همه را به دست آورید.

مواد لازم برای 3 نفر

  • ساق یا سینه مرغ: 2 تا 3 عدد
  • سرکه: 2 فنجان
  • زعفران را بجوشانید: به میزان لازم
  • پیاز رنده شده: 2 عدد متوسط
  • زرشک: سه چهارم پیمانه
  • شیرین ترش برش خورده: 3 قاشق غذاخوری
  • دریچه پسته: 1 قاشق غذاخوری
  • پیاز: 2 عدد متوسط
  • گوجه فرنگی: یک و نیم قاشق غذاخوری
  • فلفل دلمه ای: نصف عدد
  • کره: 50 گرم
  • زردچوبه، پودر سیر، فلفل، برگ، برگ، بامبو و نمک به میزان لازم.

طرز تهیه

1. 1 برگ تند و 2 برگ را در آب بریزید و بعد از جوش آمدن تکه های مرغ را در آب جوش بریزید. سپس مرغ را از آب خارج کرده و بشویید. پس از خشک شدن مرغ، آنها را در نصف کره و کمی روغن و موم سرخ کنید.

. پس از سرخ شدن مرغ، آن را از ماهیتابه خارج کرده و دو سوم پیاز پخته شده را در تابه تفت دهید تا کمی طلایی شود. سپس فلفل های پخته شده را به پیازها اضافه کنید و با هم تفت دهید.

بعد از کباب کردن، شاخه های بامبو، نمک، فلفل، پودر کاری و کمی زردچوبه را اضافه کنید.

3. بعد از تفت دادن، گوجه فرنگی را اضافه کنید، سپس کمی سرکه دم کرده و زعفران را اضافه کنید. مقدار نمک ظرف را تنظیم کنید و اجازه دهید سس مرغ دم بکشد.

4. بعد از پختن سس مرغ را اضافه کرده و نیمی از آب پرتقال را روی آنها بریزید. اجازه دهید مرغ به مدت 2 تا 3 ساعت با درب و روی حرارت ملایم بپزد تا جا بیفتد.

نکته: 2 ساعت آخر پخت، قسمت گوشت مرغ باید به ته تابه برود.

5. در حالی که مرغ در حال پختن است، سه پیاز باقیمانده را به همراه کره باقیمانده و کمی روغن، روی حرارت ملایم تفت دهید. وقتی پیاز طلایی شد، بگذارید حدود 15 دقیقه در آب سرد خیس بخورد و سپس به سر پیاز اضافه کنید. در این مرحله ۲ قاشق غذاخوری شکر را به زرشک ها اضافه کنید و با هم تفت دهید.

6. بعد از شکر، بقیه تکه های پرتقال، خلال پسته و زعفران را به زرشک اضافه کنید و مخلوط کنید. وقتی برنج آماده شد، برنج را با حبه ها مخلوط کرده و تکه تکه کنید تا برنج سفید را در ظرفی بریزید، برنج را به طور یکنواخت بریزید.

7. وقتی مرغ به این شکل شکل گرفت و روغن انداخته شد، کاملا پخته و جا افتاد.

8. خوشمزه.

[ad_2]

Kaia Lambert

گیمر. طرفدار رسانه های اجتماعی متخصص وب Wannabe. متعصب آبجو ارتباط دهنده. کارآفرین. گیک زامبی شیطانی. طرفدار پرشور تلویزیون عاشق بیکن غیرقابل درمان.

تماس با ما