[ad_1]
ستیک غذم غذای گرانی هم فوت و فنهای مخصوص خودش را دارد. اما گاهی هم دلمان هووس یک غذای گران میکند و باید به خودمان جایزه بدهیم.
مواد لازم:
شتوشت راسته یا فیله گوساله: ۴۰۰ گرم
روغن زیتون: ق غذاخوری
سس خردل: ۲ قاشق غذاخوری
ب بیکیاربیکیو: ۲ قاشق غذاخوری
سس یویا: ۲ قاشق غذاخوری
سیلفل سیاه و نمک: به میزان کافی
روغن مخصوص سرخ کردنی: ق غذاخوری
مواد لازم برای سس قارچ:
چارچ ورقه شده: ۲ لیوان
زاز: ۱ عدد خرد شده
:ر: ۱ لیوان
:رد: ق غذاخوری
هاره گوشت گوساله: یک عدد
سیلفل سیاه: به میزان دلخواه
زرز تهیه و دستور پخت:
۱. بتدا تکهای از راسته و فیله گوساله را به اندازه کف دست و با ضخامت یک نند انگشت برش بزنید.
۲. بهتر است برشها از یک سمت پهن و از سمت دیگر باریک باشند.
۳. تکه یای برش خورده گوشت را روی تخته شتوشت قرار دهید و روی آنها کیسه فریزر بکشید. . . .. .
۴. روغن زیتون، سس سویا، سس خردل، باربیکیو و نمک و فلفل سیاه را باهم مخلوط کنید و سپس برش های آماده شده گوشت استیک را به مدت 20 تا 30 دقیقه در این مخلوط مخلوط کنید تا گوشت مزه دار شود.
۵. .ابههای چدنی انتخاب کنید و روی حرارت قرار دهید تا داغ شود. قد مقدار کمی روغن داخل آن بریزید.
۶. . . . .
۷. ما در زمان پخت استیک را چند بار برگردانید. برگرداندنهای بیشتر باعث میشود که استیک خیلی سریعتر پخته شود. اگر هم بخواهید استیک آبدار باید کمتر نن را سرخ کنید. . . . . .
زرز تهیه سس قارچ:
۱. .رای درست کردن سس چارچ ابتدا باید پیاز خرد شده را در مقداری روغن تفت دهید تا طلایی رنگ شود.
۲. قد قارچهای ورقههای شده را به ضن اضافه کنید و دهید. . . . . .
۳. . . . . .
از: ایرنا
[ad_2]