themicbanner

10 حقیقت درباره نوزادان که باید بدانید – روزیاتو

[ad_1]

زایمان می تواند زندگی همه اعضای خانواده را تحت تأثیر قرار دهد. آنها حیوانات زیبایی هستند که زندگی ما را روشن می کنند ، اما ظاهر آنها هنوز می تواند ما را در تردید قرار دهد.

پیشنهاد می‌کنیم بخوانید: کیفیت خودروسازی در ایران از چه مسیری باید تغییر کند؟

دانستن اینکه بدن آنها چگونه کار می کند و در هر مرحله از زندگی از آنها چه انتظاری دارد ، می تواند به ما در درک ماه های اول زندگی آنها کمک کند. در سمت روشن ، ما برخی از حقایق کمتر شناخته شده در مورد کودکان را بررسی خواهیم کرد.

1- موهایی را که با آنها متولد شده اند از دست می دهند

فرزندان

اگر والدین یا سرپرست متوجه ریزش موی نوزاد در 6 ماه اول پس از تولد شوند ، نباید نگران باشند. این در این زمان طبیعی است. این روند ممکن است به دلیل تغییرات هورمونی طبیعی یا تعارضات ناشی از خواب نوزاد باشد. به یاد داشته باشید که این حالت رایج ترین حالت برای نوزادان است و آنها باید در این وضعیت بخوابند. به گفته کارشناسان ، موهای جدید بین 6 تا 12 ماه بعد رشد می کنند.

2. آنها بیشتر از بزرگسالان عطسه می کنند و بینی خود را تمیز نگه می دارند.

بچه ها عطسه می کنند

وقتی نوزادان به دنیا می آیند عطسه منظم آنها طبیعی است. ما دقیقاً نمی دانیم که آنها چقدر این کار را در روز انجام می دهند ، اما آنچه مشخص است این است که آنها کارهای زیادی انجام می دهند. نگران نباش. این یک واکنش ناخوشایند است که از طریق آن آنها سوراخ های بینی خود را تمیز کرده و از خود در برابر میکروب ها محافظت می کنند.

اگر فرزند شما به جز عطسه علائم زیر را دارد: تنگی نفس ، تب ، بی اشتهایی ، آبریزش بینی یا سرفه ، باید به پزشک مراجعه کنید.

3- استخوان نوزادان بیشتر از بزرگسالان است

تعداد استخوان های نوزاد

بله ، اگرچه بدن آنها بسیار کوچکتر از بدن ما است ، آنها حدود 300 استخوان دارند ، در حالی که بزرگسالان 206 استخوان دارند. آنچه اتفاق می افتد این است که استخوان های نوزاد نرم و انعطاف پذیر هستند ، از غضروف ساخته شده اند و با رشد ، برخی از این استخوان ها با کمک کلسیم ترکیب شده و کلسیم را تشکیل می دهند. این روند برای زنان تا 18 سال و برای مردان تا 21 سال به طول می انجامد.

4. آنها سریعتر از بزرگسالان نفس می کشند و گاهی اوقات برای چند ثانیه تنفس خود را متوقف می کنند.

بچه نفس می کشد

در حالی که بزرگسالان 12 تا 20 بار در دقیقه نفس می کشند ، نوزادان 30 تا 60 بار در دقیقه نفس می کشند. در هنگام خواب ، سرعت تنفس آنها کند می شود و آنها در هر دقیقه حدود 30 تا 40 تنفس می کنند. با افزایش سن ، تنفس آنها کند می شود.

چیزی که ممکن است بیش از هر چیز پرستار بچه را شگفت زده کند این است که ممکن است کودک برای چند ثانیه تنفس کند. والدین نیازی به نگرانی ندارند. فقط در صورت مشکل در تنفس در داخل یا خارج ، آبریزش بینی یا بیش از 20 ثانیه تنفس خود را متوقف کنید.

5- غلاف ها را در اولین روزهای زندگی کاهش می دهند

نوزادان غلاف ها را افتاده اند

البته ، هر نوزاد منحصر به فرد است و همه نوزادان به همان اندازه غلاف ندارند ، اما متخصصان می گویند که یک نوزاد سالم هنگام تولد بین 2.5 تا 4.5 کیلوگرم غلاف دارد. آنچه ممکن است برای والدینی که منتظر فرزند اول خود هستند عجیب باشد این است که بعد از تولد نوزاد خود را به جای غلاف بیشتر ، غلاف کمتری می بینند. اما نگران نباشید. طبیعی است که 7 تا 10 درصد تخمدان های خود را در چند روز اول زندگی کودک از دست بدهید. غلاف ها حدود 2 هفته پس از تولد شروع به افزایش می کنند.

6. نوزاد در حدود دو ماهگی برای اولین بار لبخند می زند

بچه های بامزه

بسیاری از والدین وقتی برای اولین بار لبخند نوزاد را می بینند تصور می کنند که باعث لبخند نوزاد می شوند. اما اولین لبخند یک واکنش ناخوشایند است که می تواند ناشی از محرک های داخلی مانند گاز باشد.

لبخند واقعی و قلبی نوزاد ، که به طور اتفاقی با والدین و دیگران ارتباط برقرار می کند ، پس از حدود دو ماه رخ می دهد.

7-رنگ چشم آنها تغییر می کند

چشم نوزاد تغییر رنگ می دهد

اگرچه پدربزرگ و مادربزرگ ، عموها و عمه ها اغلب بحث می کنند که چشم کودکان به آنها است ، طبیعت با آنها در تضاد است. رنگ چشم كودك تا نيم سالگي مشخص نيست.

بسته به میزان ملانین که در سالهای اول زندگی کودک ترشح می شود ، ممکن است رنگ چشم او تغییر کند. اگر ملانین در بدن تولید شود ، چشم ها آبی می شوند. اگر نیمی دیگر تولید کند ، سبز یا آناناس می شود. و اگر مقدار ملانین هنوز زیاد باشد ، رنگ چشم ها قهوه ای می شود – رایج ترین رنگ.

8. حس بویایی آنها نوعی رادار است که به آنها در تشخیص و تشخیص شیر مادر کمک می کند.

حس بویایی کودک

نوزادان حس بویایی در حال توسعه ای دارند و به راحتی می توانند بوی مادر خود را تشخیص دهند. علاوه بر این ، وقتی مادران شیر می دهند ، بوی شیرشان را تشخیص می دهند و می توانند تفاوت بین سینه های خود و زن دیگر را تشخیص دهند.

9. آنها موسیقی را که در شکم مادر خود می شنوند تشخیص می دهند

مادر در دوران بارداری به موسیقی گوش می دهد

بر اساس مطالعه محققان فنلاندی در سال 2013 ، نوزادان موسیقی را که در رحم مادر خود می شنوند در چند ماه پس از تولد تشخیص می دهند. علاوه بر این ، برخی از متخصصان به مادران توصیه می کنند در سه ماهه سوم بارداری گدار به موسیقی آرامش بخش مانند موسیقی کلاسیک یا آواز گوش دهند ، زیرا می تواند محرک مثبتی برای نوزاد نوزاد باشد. کارشناسان توصیه می کنند از سر و صدا اجتناب کنید ، هدفون را روی شکم و مکانهای پر سر و صدا قرار دهید.

10-ویژگیهای بدنی و بوی نوزادان به عنوان مکانیسم بقا ، بدتر شدن ضربان قلب در بزرگسالان

بچه های بامزه

نوزادان ویژگی های متفاوتی مانند ظاهر ، بو ، لبخند ، گونه ها ، پوست و … دارند که تقریبا در یک ماه احساس عشق و شفقت را ایجاد می کنند. مطالعه ای در سال 2016 توسط محققان دانشگاه آکسفورد نشان داد که کودکان “به گونه ای طراحی شده اند که بخشی از مکانیسم بقا باشند زیرا آرایش که باعث می شود بچه ها عاشق شوند ، احساسات دلسوزانه بزرگسالان را بیدار می کند تا کودکان تحت مراقبت قرار گیرند. آن ها نیاز دارند. و نمی توانند از خود محافظت کنند.

بیشتر بخوانید:

شنیدن صدای مادر درد نوزاد نارس را کاهش می دهد

7 نقطه فشار برای حل مشکلات جسمی کودکان خردسال


<!–

–>

[ad_2]

Aron Trujillo

نرد اینترنتی. ارتباط دوستانه مبشر قهوه. متخصص موسیقی بسیار متواضعانه. مدافع تلویزیون آماتور

تماس با ما